Képzés

A Diagnosticum Zrt. , mint szolgáltató arra törekszik, hogy ügyfeleit nemcsak kiváló minőségű laboratóriumi eszközökkel és reagensekkel lássa el, hanem arra is, hogy biztosítsa a laboratóriumi szakemberek továbbképzését, új ismeretek megszerzését.

A Mediconsult-Group Kft. 1998-ban jött létre azzal a céllal, hogy a magyar egészségügy területén dolgozó szakemberek számára az országban egyedülálló képzési lehetőséget biztosítson.
Akkreditált képzéseinket az európai elvárásoknak megfelelően, magas színvonalon, kiváló magyar szakoktatók bevonásával valósítjuk meg.

A Mediconsult-Group Kft. szervezésében félévente 3 továbbképzést tartunk.

A tanfolyamok helye: 1047 Budapest, Attila u. 126. A Diagnosticum Zrt. telephelyén lévő előadó terem. A tanfolyamok akkreditáltak.

Oktatásaink színvonalára garanciát biztosítanak az ország nagyobb felsőoktatási intézményeinek  vendégelőadói, oktatói, valamint saját infrastruktúránk megléte, és annak folyamatos fejlesztése.

Az oktatások programját az eseményeinknél találják. A képzésekről információt lehet kérni a 380 4500/108 telefonszámon Józsa Adrienntől.

Jelentkezni a tanfolyamra a www.oftex.hu internetes oldalon lehet.