Laboratóriumi Diagnosztika Szimpózium 2013

2013-03-07
A választásunk idén is a Boscolo New York Palace szállodára esett. Bízunk benne, hogy rendezvényünk szakmai tartalma hasznos információkhoz juttatta Önöket a laboratóriumi diagnosztika új vívmányaival kapcsolatban, és a szálloda ellátása hozzájárult a kényelmük kielégítéséhez.
Azon érdeklődőink számára, akik nem tudtak részt venni a szimpóziumunkon, az elhangzott előadások megtekinthetők az alábbiakban:

Kovács L. Gábor, Pécsi Tudományegyetem Laboratóriumi Medicína Intézete és Szentágothai János Kutatóintézete: Lab-on-a-chip

Kappelmayer János, Debreceni Egyetem, OEC: A tömegspektrometria újabb alkalmazásai

Ajzner Éva, Jósa András Oktatókórház: A veseelégtelnség új biomarkerei

Vásárhelyi Barna, Semmelweis Egyetem Laboratóriumi Medicina Intézet: Áramlási citométerek: klinikai és kutatási alkalmazás

Gálóczi Imre, Diagnosticum Zrt: Újdonságok a Diagnosticum Zrt. kínálatában

A szimpózium egyben a Diagnosticum Zrt. éves vevőtalálkozója is, ahol a laboratóriumi diagnosztika neves képviselőinek előadásai mellett cégünk újdonságaival is megismerkedhetnek. Szakembereink idén a Siemens laboratóriumi automatizációs megoldásáról rövid demonstráció keretében adtak felvilágosítást a helyszínen. Magyarországon először itt mutattuk be a bioMérieux forradalmian új mikrobiológiai automatizációs rendszerét. A nagy rendszerek mellett a már jól ismert készülékek is helyet kaptak a kiállításon: a RapidPoint 500 vérgáz analizátor, a Sysmex CA660 koagulométer és a VAPRO 5600 ozmométer.
A rendezvény lezárásaként, sorsolás keretén belül öt szerencsés résztvevőnket szakmai kirándulással ajándékoztunk meg, melyre 2013 májusában kerítünk sort. A nyerteseket a részletekről informálni fogjuk!

2013-ban a tavaszi félévben még két továbbképzést szervezünk, illetve a szokásos módon az őszi félévre is készülünk három akkreditált továbbképzés megszervezésével. Továbbképzéseink helyszíne a Diagnosticum Zrt. oktató épülete. A tematikával és a jelentkezéssel kapcsolatban további információkat a honlapunkon talál.

Hálásak vagyunk kedves vendégeinknek, hogy megtiszteltek a részvételükkel! Örömmel várjuk Önöket a következő évi szimpóziumunkon is!